:המכללה האקדמית ספיר מציגה

חבר השופטים - תחרות סרטי הבוגרים

רם לוי
יו"ר חבר השופטים

נולד ב-1940 בעיר תל אביב. במאי, מורה ויוצר קולנוע וטלוויזיה מוערך, חתן פרס ישראל לשנת 1993. למד בחוגים לכלכלה ומדע המדינה באוניברסיטה העברית בירושלים ולאחר מכן גם בבית הספר לקולנוע בלונדון. ביים סרטים רבים, תיעודיים ועלילתיים, שחלקם הפכו לנכסי צאן ברזל בתרבות הישראלית. מסרטיו הבולטים אפשר לציין את "אני אחמד" (1966), "חרבת חיזעה" (1978), "לחם" (1986) ו-"הסרט שלא היה" (1994).

גבריאלה בנדל

נולדה בגרמניה ב-1958. למדה בפקולטה למדעי המדינה באוניברסיטת ברלין. ב-1992 סיימה תואר באמנות ותקשורת בעיר זארבריקן. עבדה במשך שנים בטלוויזיה הגרמנית וליוותה פרויקטים רבים. החל מ-1999 החלה לעבוד בפסטיבל הקולנוע הבינלאומי "מקס אופולס" בזארבריקן וב-2007 מונתה למנהלת הפסטיבל.

ז'רום ברון

נולד ב-1970 בנאנט, צרפת. למד קולנוע במספר אוניברסיטאות בצרפת ביניהם סן-דניס והסורבון. לימד היסטוריה של הקולנוע ואסתטיקה באוניברסיטת פואטייה ובאוניברסיטת נאנט. ממקימי פרויקט "הסינמטוגרף", מרכז קולנועי בנאנט שידוע בקולנוע המקורי והתובעני שהוא מקרין. החל מ-2004 אחראי על התוכנית ועל הבחירה הרשמית בפסטיבל שלוש היבשות בנאנט.